Braav Studio

Privacy

Introductie

Braav Studio neemt uw privacy zeer serieus en zal uw persoonlijke gegevens met de grootst mogelijke aandacht behandelen veiligheid en zorg. In deze Privacyverklaring leert u hoe wij uw gegevens behandelen evenals leer meer over uw rechten met betrekking tot onze verwerking van uw gegevens. We adviseren dat u dit leest Privacyverklaring grondig. Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op via info@braav.io.

Wie is Braav Studio?
Braav Design Studio is een eenmanszaak en gevestigd in Lelystad. Braav is in 2016 opgericht door Danilo Merea, te (8212 WC) Lelystad genoteerd aan het handelaarsregister van de Nederlandse Kamer van Koophandel onder 65944984. Braav Studio is als de controller uiteindelijk verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

Welke persoonsgegevens verwerkt Braav Studio?

Om jouw overeenkomst die je met ons aangaat uit te voeren, contact met jou te hebben voor het uitvoeren van onze diensten heeft Braav Studio de volgende persoonsgegevens van je nodig.

Naam en adresgegevens
Je naam wordt opgeslagen omdat we je liever niet aanspreken met een nummer. Je adres en woonplaats is onder meer nodig voor het opstellen van facturen, om contact op te nemen of om langs te komen voor een kop koffie.

Bedrijfsgegevens
Persoonlijk en zakelijk gescheiden houden is wel zo prettig. Daarom vraagt Braav Studio om je bedrijfsnaam en vestigingsadres in te vullen wanneer je onze producten in de hoedanigheid als bedrijf afneemt.

E-mailadres
Braav Studio bewaart je e-mailadres zodat het mogelijk is om je belangrijke berichten over je bestelling of account toe te sturen. Je e-mailadres kunnen we ook gebruiken om je via nieuwsbrieven up-to-date te houden over nieuwe ontwikkelingen bij Braav Studio. Uiteraard heb je de optie om je hiervoor uit te schrijven.

Telefoonnummer
Je telefoonnummer wordt gebruikt om contact met je op te nemen in een noodgeval of om je input te vragen. Daarnaast gebruiken we je nummer voor het verzenden van sms-berichten ter uitvoering van een tweestapsverificatie of monitoring van je website omgeving.

IP-adres
Je IP-adres bewaard Braav Studio tijdelijk om je een overzicht te kunnen geven vanaf welk IP-adres ingelogd is op je account of wijzigingen zijn doorgevoerd. Dit adres wordt ook gebruikt om jouw account beter te beschermen tegen ongeoorloofde toegang vanaf andere locaties.

Betaalgegevens
Braav Studio slaat betaalgegevens op – zoals je PayPal- en creditcardgegevens, je rekeningnummer en je naam als rekeninghouder – op na een geslaagde betaling. Voor de verwerking van je betalingen zetten we ook andere partijen in, zoals creditcardmaatschappijen en boekhoud programma’s.

Overige gegevens die Braav Studio verwerkt

We verzamelen ook enkele persoonsgegevens die niet bedoeld zijn voor de uitvoering van een overeenkomst. Dit doen we aan de hand van een gerechtvaardigd belang of met jouw toestemming. Het gaat om de volgende gegevens.

Cookies
Enkele van de hiervoor genoemde persoonsgegevens in combinatie met de door ons geplaatste cookies maken het voor ons mogelijk om te bekijken hoe jij onze website en diensten gebruikt en waar jouw interesses liggen. Zo kunnen we onze website, dienstverlening en advertenties beter aanpassen naar jouw smaak. De toestemming die je hebt gegeven voor het plaatsen van cookies en het tonen van advertenties zijn op elk moment weer in te trekken.

Serverlogs
Maak je gebruik van onze diensten, dan bewaren wij in zogenaamde serverlogs automatisch enkele gegevens over je verbinding met onze servers. Denk aan je IP-adres, browserversie, en het tijdstip van je bezoek. De gegevens in deze logs gebruiken wij om fouten op onze systemen op te lossen en personen op te sporen die ons netwerk in gevaar brengen om hier vervolgens maatregelen tegen te treffen.

Overige persoonsgegevens
Het komt wel eens voor dat we via socialmediaberichten of via e-mailberichten aanvullende persoonsgegevens toegestuurd krijgen waar we niet om gevraagd hebben. Hebben we deze persoonsgegevens niet nodig om je verder te helpen, dan zullen we deze – voor zover technisch mogelijk – verwijderen.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij verwerken je persoonsgegevens natuurlijk niet zonder achterliggende redenen, maar hebben ze nodig voor:

  • het verlenen van toegang tot onze website en diensten, zodat je bijvoorbeeld kan inloggen in je controlepaneel;
  • het laten werken van handige functionaliteiten op onze website, zodat bijvoorbeeld je winkelmandje bewaard blijft bij een volgend bezoek;
  • het aangaan en uitvoeren van jouw overeenkomst met ons, zodat we weten op welke diensten jij recht hebt;
  • het opnemen van contact, bijvoorbeeld om je te helpen bij een probleem waar je tegenaan loopt;
  • het behandelen van je klacht, voor een lange en gelukkige relatie;
  • het beveiligen van onze diensten en het bestrijden van fraude, zodat bijvoorbeeld niet iemand anders zich als jou voordoet;

Na het verkrijgen van jouw toestemming gebruikt Braav Studio je persoonsgegevens ook voor:

  • het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website, zodat we bijvoorbeeld weten welke pagina’s beter ingericht moeten worden;
  • het verbeteren en evalueren van onze website en diensten, zodat we bijvoorbeeld weten welke nieuwe functionaliteiten jij graag in onze diensten terugziet;
  • het afstemmen van onze content op jouw interesses, zodat je bijvoorbeeld geen advertenties op Google of Facebook te zien krijgt die geen toegevoegde waarde hebben;

Braav Studio zal je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan degene die hierboven besproken zijn, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

Jouw privacy en derde partijen

Wanneer een miljoen euro biedt om zomaar je persoonsgegevens te mogen kopen, zal Braav Studio hem vriendelijk de deur wijzen. We zullen je gegevens alleen met anderen delen in de volgende drie gevallen:

  • Voor het verlenen of uitvoeren van diensten
    We zetten betaaldiensten als iDEAL of PayPal in om verschillende betaalwijzen mogelijk te maken.
  • Voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting
    Een politievordering kan ons verplichten om jouw gegevens met de politie te delen.
  • Voor het registreren van een domeinnaam
    Jouw gegevens en domeinnaam worden opgenomen in de whois-database van de verantwoordelijke domeinnaamorganisatie. Als we dit niet delen, is de registratie van een domeinnaam niet mogelijk.

Met jouw toestemming deelt Braav Studio je gegevens met derde partijen in de volgende twee gevallen:

  • Voor het verbeteren van onze diensten, website of advertenties
    We gebruiken software van andere partijen om te meten hoe goed een nieuwe productpagina bij jou aanslaat. Hiervoor gebruiken wij onder andere het Amerikaanse Google Analytics, waar wij een verwerkersovereenkomt mee hebben gesloten. Meer informatie over gegevensverwerking door Google Analytics vind je in de Privacy Policy van Google.
  • Voor het verkrijgen van feedback
    We zetten onderzoeksbureaus in om te horen hoe tevreden jij over onze diensten bent.

Braav Studio haar scherpe afspraken zorgen ervoor dat je gegevens goed worden beschermd en beveiligd, ook nadat ze gedeeld zijn met een andere partij.

Geautomatiseerde beslissingen

Soms nemen wij aan de hand van persoonsgegevens een geautomatiseerde beslissing. Hieronder leggen wij uit hoe dit gebeurt, wat hier de reden voor is en welke gevolgen dit voor je kan hebben.

  • Wanneer er niet op tijd een factuur betaald wordt, zullen wij automatisch enkele waarschuwingen toesturen naar de niet-betalende klant. Wordt er daarna nog steeds niets ondernomen, dan blokkeren wij de diensten die bij ons worden afgenomen. Als laatste redmiddel wordt een incassobureau ingeschakeld voordat er automatisch diensten worden opgezegd.
Cookies

Cookies kunnen ook persoonsgegevens bevatten over bijvoorbeeld je surfgedrag en interesses. Bekijk onze cookieverklaring voor alle info over de cookies die we gebruiken.

Wijzigingen
Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. We adviseren je daarom om regelmatig de Privacyverklaring raad te plegen.

Vragen, opmerkingen en klachten
Als je vragen hebt over deze privacyverklaring of de manier waarop Braav studio je gegevens gebruikt kun je altijd een e-mail sturen naar info@braav.io. Als je een klacht hebt over de manier hoe je gegevens worden verwerkt, stuur dan een e-mail naar info@braav.io. Verder heb je dat altijd het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens aan te kloppen, de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving.